1: tanken bag denne blog

Hvorfor denne blog? Der er flere grunde. Dels har jeg meget lyst til at dele mine tanker om vores verden, vores natur, og hvad det er vi gør ved den. Og så har jeg lyst til også at dele nogen af mine oplevelser med dig. Og illustrere med nogle af mine bedste fotos. Måske vil du blive inspireret til selv at opsøge lignende oplevelser.

Så derfor vil jeg i fremtiden skrive om mit syn på verdens udvikling og hvad jeg mener vi kan gøre bedre. Jeg vil skrive om, hvad jeg ser vi aktuelt gør ved vores natur, hvordan vi mishandler den og skader den, men også om de gode historier, hvad vi gør godt for naturen og dermed os selv.  Min indstilling hertil er holistisk og spirituel på den måde, at jeg ser os selv, naturen og verden som en enhed. Således, at alt hvad vi gør, om det er godt eller skidt, får indflydelse på helheden.

Og så vil jeg skrive om mine gode aktuelle oplevelser og illustrere dem med mine bedste fotos fra situationen. Måske vil jeg hermed kunne inspirere nogen til at se hvilken vidunderlig verden vi lever i, hvilken vidunderlig natur vi har, og til at forstå hvor vigtigt det er, at vi alle passer på den og tager ansvar for den.

Alt sammen med største beskedenhed og ydmyghed, og med udgangspunkt i Langeland, hvor jeg bor nu, og nyder min seniortilværelse efter en erhvervsaktiv tilværelse bl.a. som professionel fotograf i Helsingør. Her på Langeland er jeg med i lokalkomiteen for Danmarks Naturfredningsforening nu fra 2010. Naturen er mit fokus, det er her jeg vil lægge en stor del af min energi.

Men også i det håb, at være med til at fremme en debat om vores verden, som jeg mener vi er ved at ødelægge. Vi har brug for en større bevidsthed mellem mennesker, vi må som borgere engagere os og kræve at få en bedre verden. Forandringen må nødvendigvis komme nedefra, vores politiske system har forlængst vist sin utilstrækkelighed.

Så denne blog og mit bidrag til denne nødvendige debat, er en del af min indsats, i taknemmelighed over, at jeg er så priviligeret, og får lov til at få alle disse dejlige oplevelser. Jeg modtager gerne dine kommentarer til det, der sker på bloggen.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s